Επιστροφές προϊόντων

Όλες οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές για την επιστροφή ή την αντικατάστασή τους εντός 10 ημερών από την παραλαβή, στην ίδια κατάσταση στην οποία είχαν πωληθεί.

Για όλες τις επιστροφές επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας, ή μέσω e-mail στο info@angelMADE.eu, δίνοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες, τα στοιχεία του προϊόντος, το λόγο της επιστροφής, το όνομα και τα στοιχεία σας και το αίτημά σας θα επεξεργαστεί αμέσως.

Αν λάβατε ένα ελαττωματικό, ή ένα διαφορετικό  προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, τότε:

  • η επιστροφή θα γίνετε από εσάς, με δικά μας έξοδα αποστολής.
    • Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων (συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής ή αντικαταβολής)
    • αποστολή του σωστού προϊόντος (τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το www.angelMADE.eu),
    • ή νέας παραγγελίας για αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της αρεσκείας σας.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσης και μετά από την παραλαβή του προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η λανθασμένη ή ελλατωματική αποστολή.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, η αποστολή του προϊόντος προς επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με δικά σας έξοδα, και συμφωνείται μαζί σας η επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος, ή η παραγγελία νέου προϊόντος μέσω του site. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ ή επιστροφή χρημάτων, ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα μέσω ταχυδρομείου, ή με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.